Vanhempainyhdistys

birdie_yellow3

Lintukodon vanhempainyhdistyksen (Lintukoto r.y.) jäseniä ovat kaikki vanhemmat, joilla on lapsia Lintukodossa. Yhdistyksen hallitus toimii henkilökunnan työnantajana ja yhdistyksen jäsenet osallistuvat päiväkodin toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Jokaisen jäsenperheen odotetaan tekevän talkootyötä päiväkodin hyväksi. Tehtäviä ovat siivous, pihatyöt, maalaus ja pienet korjaustyöt.

Jokaisen jäsenperheen odotetaan myös osallistuvan yhdistyksen kokouksiin, joita on vähintään kerran vuodessa. Myös kahdesta kolmeen kertaan vuodessa järjestettävät varainhankintatapahtumat ovat yhdistyksen vastuulla.

Yhdistyksen jäsenet valitsevat vuosikokouksessa keskuudestaan viisi vanhempaa, jotka muodostavat yhdistyksen hallituksen. Hallitus päättää tärkeimmistä päiväkotia koskevista asioista ja toimii läheisessä yhteistyössä päiväkodin henkilökunnan kanssa.

Yhdistyksen tekemisiä ja kuulumisia pääsee seuraamaan ja kommentoimaan yhdistyksen suljetusta Facebook-ryhmästä käsin. Ryhmään pääsee halutessaan kaikki Lintukodon nykyiset vanhemmat, ja sieltä poistetaan sellaiset joilla ei ole enää lapsia Lintukodossa. Ryhmän jäsenyys on suositeltavaa, mutta ei pakollista.